top of page

Videoklipp

Ribe Betong er glad i dokumentere det som skjer rundt betongen vår. Vi besøker byggefelt, snakker med ansatte og kunder, samtidig at vi ønsker å opplyse om våre tjenester på en spennende måte! 

Du finner mer innhold på vår YouTube-kanal
 

Innledende betongprøver - AUV

Noen betongtyper krever mer forberedelser enn vanlig betong, og AUV er en av disse. Kompetanse, planlegging og forutsigbarhet er vesentlige faktorer når det kommer til å jobbe med betong i og under vann, derfor tar vi prøver i vår betonglab for å sikre at betongen som kommer frem er etter forventning. I tillegg ønsker vi at du som kunde er på bølgelengde med oss om betongen du skal jobbe med.

Betongsamling på UiA Grimstad 2024

Vi i Ribe Betong i samarbeid med UiA, inviterte til en faglig samling, der vi tok for oss utfordringene vi som en samlet bransje står foran med nye krav til miljørapportering og bærekraftige løsninger. Betong er et sentralt materiale i alle byggeprosjekter, og vi ønsket derfor å dele nyttig informasjon om hvordan vi kan hjelpe til med dagens prosjekter med den nåværende og kommende utviklingen innen betongbransjen.

Tinnheitoppen i Kristiansand

På Tinnheia i Kristiansand, bygges Tinnheitoppen! Prosjektet består av 102 leiligheter fordelt på seks blokker. Første byggetrinn består av 18 enheter som er under oppføring nå. Betongen leveres av Ribe Betong! Byggeprosessen for alle enhetene har en forventet byggetid på 5-6 år. Utbygger: VEF Eiendom, Aamodt Hus og Sørlandet Boligbyggelag.

SkanBatt flytter til Mjåvann i gjenbrukt bygg!

Skandinavisk Batteriimport flytter til Mjåvann i Kristiansand. Ribe Betong har levert betong til fundament og gulv til deres bygg, som er et gjenbruksprosjekt! Det gamle OBS-bygget i Stavanger har blitt demontert og blitt satt opp på nytt på Mjåvann. Også det som kunne brukes av inventar som sikringsskap, sprinkleranlegget og ventilasjon har blitt gjenbrukt. FS Mur har stått for oppføringen av bygget.

Safety first!

Margrethe, vår HR-leder har vært på rundtur blant Kristiansands byggeplasser for å sjekke at våre sjåfører følger byggeplassens reglement for verneutstyr og synlighetstøy! Hun tar sikkerhet på alvor, og bruker mye tid på at våre ansatte har alt de trenger til en sikker arbeidshverdag. #safetyfirst

Pølsebetong!

Øystein Mortensvik, Teknologileder hos Ribe Betong, har en lidenskap for betong som går langt utover det vanlige. For tiden er han dypt engasjert i å skrive en doktorgradsavhandling om emnet. For å samle inn nok informasjon og data gjennomførte han og en gruppe fra Universitetet i Agder (UiA) et fullskala forsøk som begynte i avdelingen til Ribe Betong i Lillesand, og ble avsluttet i Grimstad, der Universitetets bygglaboratorium befinner seg.

Ribe satser grønt, gjør du?

Assisterende Daglig leder Karl Magnus Skretting er sterkt engasjert i å få vår bransje til å være i forkant på miljøsatsningen, og ruste Ribe Betong til å være fremtidens betongprodusent.

Ny kombipumpe

Jaran Finden, Driftsleder for Transport og pumping, forteller litt om den nyeste kombipumpen i bilparken til Ribe Betong.

100% resirkulert tilslag

Ribe Betong tar miljø på alvor, og et av de største målene vi jobber mot er å bruke avfallet fra betongproduksjonen til å skape noe nytt. Med Erik Røksland, vår nye Driftsleder for vår kommende ressurspark, og Øystein Mortensvik har vi allerede begynt å prøve oss frem!

Godt planlagt byggeplass

Jan Petter forklarer han hvordan byggeplassen huser flere aktører som jobber samtidig på hvert sitt felt, for en mest mulig effektiv fremdrift av Tangen Torv!

Tangen Torv

Mur i Sør utvider Tangen område med et solrikt og inkluderende bomiljø med leiligheter, dagligvare, restaurant og bakeri. Vi leverer betongen!

Vår betonglaborant Eva

Eva er vårt siste tilskudd til teknologiavdelingen i Ribe Betong! Hun forteller litt om hvordan hun jobber og litt om sin bakgrunn.

Glidestøp i Lyngdal

I mai ble de to siste brutårnene til Kvelland Brua glidestøpt. En hel måned ble det jobbet kontinuerlig hele døgnet med støpen av tårnene som reiste seg 2-3 cm hver time! Vi har snakket med nøkkelpersonene rundt støpen.

HR & HMS

Bli kjent med vår nye HR/HMS-Leder! Margrethe har hatt en lang karriere innen HR, vi gleder oss til hun skal hjelpe Ribe Betong med å utvikle seg videre og bli en enda bedre arbeidsplass.

Elementsør

Vi er stolt betongleverandør til Elementsør. De har kontinuerlig høy produksjon av betongelementer til byggeprosjekter over hele Sør-Norge!

Bryggebyen i Arendal

Vi tok turen til Arendal og besøkte Kruse Smith der de bygger ut neste trinn av Bryggebyen, en helt ny boligdel så nær vannet man kommer.

Helikopter + betong?

Lurer du på hvordan de bygger midt i skauen og på andre steder man ikke tror en betongbil strekker til? Da bør du ta en titt på denne videoen 😎

Amalienborg Brygge

Sjekk ut hvor langt de har kommet med byggingen av Vågsbygds nye boligområde. 

Wilds Minne Skole

I bunn av solide bygg trengs det kvalitetsbetong! I klippet følger vi vår leveranse til et de største støpene til Wilds Minne Skole.

Elektrisk betongpumpe

Jan Petter gir deg 6 gode grunner til å bestille vår nye elektriske betongpumpe til ditt neste støp! Godt for miljøet 🌱

  • face
  • insta
  • link
  • yout
bottom of page