top of page

Videoklipp

Ribe Betong er glad i dokumentere det som skjer rundt betongen vår. Vi besøker byggefelt, snakker med ansatte og kunder, samtidig at vi ønsker å opplyse om våre tjenester på en spennende måte! 

Du finner mer innhold på vår YouTube-kanal
 

Godt planlagt byggeplass

Jan Petter forklarer han hvordan byggeplassen huser flere aktører som jobber samtidig på hvert sitt felt, for en mest mulig effektiv fremdrift av Tangen Torv!

Tangen Torv

Mur i Sør utvider Tangen område med et solrikt og inkluderende bomiljø med leiligheter, dagligvare, restaurant og bakeri. Vi leverer betongen!

Vår betonglaborant Eva

Eva er vårt siste tilskudd til teknologiavdelingen i Ribe Betong! Hun forteller litt om hvordan hun jobber og litt om sin bakgrunn.

Glidestøp i Lyngdal

I mai ble de to siste brutårnene til Kvelland Brua glidestøpt. En hel måned ble det jobbet kontinuerlig hele døgnet med støpen av tårnene som reiste seg 2-3 cm hver time! Vi har snakket med nøkkelpersonene rundt støpen.

HR & HMS

Bli kjent med vår nye HR/HMS-Leder! Margrethe har hatt en lang karriere innen HR, vi gleder oss til hun skal hjelpe Ribe Betong med å utvikle seg videre og bli en enda bedre arbeidsplass.

Elementsør

Vi er stolt betongleverandør til Elementsør. De har kontinuerlig høy produksjon av betongelementer til byggeprosjekter over hele Sør-Norge!

Bryggebyen i Arendal

Vi tok turen til Arendal og besøkte Kruse Smith der de bygger ut neste trinn av Bryggebyen, en helt ny boligdel så nær vannet man kommer.

Helikopter + betong?

Lurer du på hvordan de bygger midt i skauen og på andre steder man ikke tror en betongbil strekker til? Da bør du ta en titt på denne videoen 😎

Amalienborg Brygge

Sjekk ut hvor langt de har kommet med byggingen av Vågsbygds nye boligområde. 

Wilds Minne Skole

I bunn av solide bygg trengs det kvalitetsbetong! I klippet følger vi vår leveranse til et de største støpene til Wilds Minne Skole.

Elektrisk betongpumpe

Jan Petter gir deg 6 gode grunner til å bestille vår nye elektriske betongpumpe til ditt neste støp! Godt for miljøet 🌱

  • face
  • insta
  • link
  • yout
bottom of page