top of page

Egil Vesterhus

-Det har vært en utrolig utvikling som har vært gøy å følge med på. Egil, en av de som holder hjulene i gang på Mjåvann, er imponert over hvor langt betongindustrien har kommet.

DSC09476.jpg

Karrieren startet som snekker, men tilfeldighetene fikk han over til betongbransjen. Det var mer etterspørsel etter betongarbeidere på den tiden og det har han nå vært i over 25 år. Han tilbragte 17 år hos Brødrene Reme før han kom over til Ribe Betong. - En dag spurte Roger Ribe meg om jeg var interessert, og det var jeg. Egil fikk ansvaret for blokkproduksjonen. De første årene var han alene om det, og tok på seg mange ekstraoppgaver for å hjelpe til rundt på feltet. Nå ser vi han som oftest bak rattet på den gule hjullasteren, som en av de viktigste rollene på blandeverket. -Det beste med jobben er at det er så variert. Tilslag, blokker og andre oppgaver som varierer etter forskjellige sesonger. Alt må på plass.


Egil blir omtalt av kolleger som en gledesspreder og en som er kvikk på morgenen. Han er veldig aktiv på fritida og har mange interesser. - Jeg er glad i alt mulig. Tur, båt,

fiske, ski. Det avhenger av årstiden. Jeg har en del småbåter, og hadde noen store til overnatting når ungene var små. Da vi spurte om han om han hadde noen skjulte talenter, forteller Egil at han var god på vannski. -Jeg var veldig god på vannski en periode, det er det ikke mange som vet. Men det var i mine yngre dager.

En ting som han ikke har fått gjort så mye av de siste årene, i likhet med oss andre, er å reise. Egil er godt bereist, og forteller at Amerika er favoritten, spesielt Florida. Som nevnt tidligere er Egil også glad i ski, spesielt slalom. -Jeg gleder meg til å reise igjen. Vi pleier å ha en årlig tur til alpene som ikke har vært mulig de siste åra. Det ser jeg frem til å få til igjen.

I sine år her i Ribe Betong har han hatt det gøy med å se på utviklingen av bedriften og betongindustrien generelt. -Det er imponerende hvor mye vi har vokst disse årene!

  • face
  • insta
  • link
  • yout
bottom of page