top of page

Øystein Raen

-Interessen for å skru kom litt fra far sin side, men også at vi bodde litt landlig til, så når interessen først er der blir man fort nysgjerrig på alt som kan skrus på. 

Øystein.jpg

Øystein har fagbrev som mekaniker og 34-åringen har nå vært ansatt i Ribe Betong i 2 år kommende august. Tidligere har han jobbet i både Skania og Leif Hodnemyr, og har god erfaring med store kjøretøy.

 

Utenom jobb er det hus og hjem det går i. Oppussing og oppgradering i huset han nå bor i. Når han blir spurt om han mekker mye på fritiden sin også, så er det ikke like mye som det pleide å være. - Det blir litt skruing også når en har fri, men ikke for mye. Det var mer før. Det er noe med å ikke ta med jobben hjem. Det kan bli for mye av det gode.

Hva er det beste med å jobbe som mekaniker? -Det beste med jobben? Det er når Stein Erik holder seg vekke, sier Øystein med et lurt blikk.Å være mekaniker er problem-

løsning. Det er det gøyale med det. Når man løser lignende problemer mange nok ganger, lærer man nye måter å gjøre ting på. Man blir på en måte aldri ferdig utlært, det noe nytt å oppdage hver gang.

 

-Han lærer mye unoter av meg også, skyter Stein Erik inn, som har jobbet i bransjen i 55 år.

 

Kollegaer og de som kjenner til Øystein beskriver han som en pliktopp- fyllende person som er lojal og tar alltid opgaven seriøst. Det er egenskaper kommer godt med da det er mye ansvar som ligger i å reparere og vedlikeholde tunge kjøretøy som det  Ribe Betong har.

 

Hva er den idelle ferien?  -Det må være noe sted varmt. Jeg har ikke planlagt noe i år, denne ferien går til oppussingen. 

  • face
  • insta
  • link
  • yout
bottom of page