top of page
Ribe Web.png

Nomeland Maskin AS selger ferdigbetong-virksomheten

10.11.2022

Ribe Betong AS har inngått avtale om oppkjøp av ferdigbetong-virksomheten til Nomeland Maskin AS i Rysstad. Entreprenøren har en lang fartstid innen anlegg og betong, og er godt etablert i området.  

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Nomeland Maskin AS har drevet med ferdigbetong siden 1985. Fra Rysstad har bedriften levert ferdigbetong i øvre del av Setesdal, og vil være et godt tilskudd til Ribe Betongs gode leveringsrekkevidde på Sørlandet.    

 

Overtakelsen av virksomheten vil skje allerede i inneværende år, og vi håper på å kunne drifte avdelingen så snart som mulig. Logistikken rundt dette vil bli informert om fortløpende.  

 

Nomeland Maskin AS’ motto er tradisjon, erfaring og kvalitet. Dette er verdier vi føler passer veldig godt inn i vår bedrift. Vi ser frem til den videre utviklingen og utvidelsen av Ribe Betong AS. 

-Vi er veldig fornøyde med utvidelse til Rysstad, som er i tråd med vårt slagord om å være hele Sørlandets betongleverandør. Nomeland Maskin AS har levert betong til den øvre delen av Setesdal i snart 40 år og vi ser frem til å videreføre driften, sier Roger Ribe, Daglig Leder for Ribe Betong. 

Siden starten i 2005, har Ribe Betong vokst til en av de fremste produsentene av sitt slag på Sørlandet. Med moderne fabrikker og stor kapasitet, kan vi levere ferdigbetong til store og små prosjekter over hele Sørlandet. 

 

Ribe Betong skal være et naturlig valg både for profesjonelle og private aktører. Vårt mål er å være best på service, derfor stiller vi alltid opp når kunden har behov for det. Uansett.  

 

Ribe Betong har pr. 2022 med dette oppkjøpet til sammen 8 betongstasjoner i Kristiansand, Arendal, Lillesand, Lyngdal, Flekkefjord, Åseral og nå også Rysstad.

  • face
  • insta
  • link
  • yout
bottom of page