top of page
Jan Petter 2.jpg

Markedsansvarlig

10.11.2022

Vi er i stadig vekst og satser nå ytterligere på tiden fremover med en helt ny stilling i organisasjonen. Vi ønsker å styrke samholdet vi har med de lokale bedriftene og ikke minst lage nye forhold med de vi ikke enda har nådd ut til. For å bygge videre på dette, har vi gleden av å introdusere Jan Petter Kristensen som Markedsansvarlig i Ribe Betong.  

Hvorfor Ribe Betong? 
 

-Fokuset på det grønne, innovasjon og kvalitet. De har tatt tydelige steg for å vise viktigheten av å se langt frem. Moderne, oppdatert maskinpark og at man er villig til å erstatte gammelt med elektriske og miljøvennlige alternativer. Nyansettelser innen forskning, kommunikasjon og nå min egen kommende rolle, var veldig motiverende da jeg først ble presentert tilbudet. Det er ikke vanlige stillinger i en bedrift som Ribe Betong, så det er jo veldig gøy å være med på noe nytt!

Jan Petter har drevet sitt eget murerfirma og jobber i tillegg som brannmann i Kristiansand. Han har god erfaring med betong og kjenner lokalmarkedet godt.  
 
-En stor fordel er at jeg selv har vært en kunde, og kan derfor sette meg i skoa til de jeg skal nå ut til. Jeg ønsker å bidra til å gjøre begge parter bedre. 

 

Vi ser frem til at våre kunder og Ribe Betong skal få nyte godt av Jan Petters erfaring i bransjen, hans pådriv og engasjerende vesen. Med en mann av hans kaliber i denne rollen er vi sikre på at våre relasjoner med eksisterende og nye kunder er i trygge hender. Og ikke minst at han vil utfordre og prege bedriften vår til nye høyder! 

lillisa nd.jpg
  • face
  • insta
  • link
  • yout
bottom of page