top of page

Heine Baukop

En av de som har jobbet lengst i Ribe Betong, er blandeoperatøren Heine. I over 10 år har han vært en viktig del av bedriften, og har ingen planer om å gi seg.

Heine Baukop_edited.jpg

Å blande betong er krevende jobb. “Det er ikke bare å trykke på skjermen og la det gå sin gang. Man kan ikke alltid stole på maskinen, vi må kontrollere betongen fysisk og visuelt.” Mange års erfaring har gitt han gode instinkter og godt øye for hvordan betongen skal se ut.

 

Spør man kolleger om Heine, er det ingen som har noe negativt å si. Han blir beskrevet som positiv, pålitelig og har en god tone med alle ledd i bedriften. Han har en særegen humor og et godt humør som smitter. Grunnen til dette er nok at Heine er veldig glad i jobben sin. “Jeg liker å gå på jobb. Å komme opp til kontoret med kollegaer man jobber godt sammen med. Blande- maskinen er vår felles kone. Man kan si at jeg er gift med jobben.”

 

Han liker at blanderne jobber selvstendig og kan ta egne avgjørelser. Det er en viktig faktor for Heines trivsel. Han brenner for bedriften, og blir oppriktig glad for hvert store nye prosjekt som blir landet. “Jeg blir forelsket i jobben på nytt, det er betongporno! Jeg blir sittende i den j**** stolen i hvertfall 15 år til.”

  • face
  • insta
  • link
  • yout
bottom of page